Novosti

Poštovani roditelji u učenici,

Upisi u šk. god. 2022/23. će se odvijati ONLINE od 04. do 10. srpnja 2022. godine.

Upis se odvija putem novog sustava tako da korisničko ime i lozinka od lani NE VRIJEDI. Morate se iznova registrirati.

Najprije kreirate prijavnicu (Upute u privitku), a nakon što su zadovoljeni uvjeti (plaćena participacija za šk.god. 2021./22. i plaćen prvi dio participacije za 2022./23) i to bude vidljivo u računovodstvu Škole, dobit ćete od administratora pristup ispunjavanju Upisnice.

Uputa za ispunjavanje Upisnice se nalazi u privitku.

Podjela svjedodžbi je 06. srpnja 2022. godine u 16 sati ili po rasporedu koji ćete dobiti od učitelja glavnog predmeta.

Ukoliko budete imali poteškoća sa prijavom javite se e-pismom na zkranjcec@gmail.com ili ravnateljogsrudolfamatza@gmail.com

Nije potrebno slati povratno u Školu nikakve dokumente.

Upis u I. razred za sve učenike koji su zadovoljili kriterije prijamnog ispita i mogu upisati I. razred temeljem objave traje zaključno sa 06. srpnjem 2022. godine. Svi koji do tada ne pristupe upisu i ne ispune UPISNICU gube pravo upisa i smatra se da su od istoga odustali.

Nakon pristupa aplikaciji vidljiva su dva dokumenta PRIJAVNICA i UPISNICA. Prijavnicu ste već ispunili na osnovu nje je učenik ocijenjen na prijamnom ispitu. Potrebno je popuniti UPISNICU UČENIKA slijedeći upute kako bi administrator mogao verificirati upis (većina podataka povlači se automatski iz Prijavnice). Nakon toga uslijedit će obavijest (vjerojatno drugi dan, nakon provjere da je izvršena uplata prvog dijela participacije) da je učenik upisan glazbenu školu. Nastava kreće kao i ostalim školama - 5. rujna 2022. godine. O tome nešto više krajem kolovoza. Kompletan postupak upisa odvija se ONLINE.

Upute za pristup aplikaciji nalaze se u privitku. Važno je slijediti upute, a u slučaju poteškoća obratite se administratoru putem e-pisma zkranjcec@gmail.com ili u Školu pozivom na 01 3634-308.

Prilikom popunjavanja Upisnice automatski potpisujete Ugovor o participaciji (obrazac u privitku) kao i Privole za svakog učenika glede korištenja osobnih podataka za potrebe rada Škole. Nije potrebno slati povratno u Školu nikakve dokumente.

Link za prijavu je

https://glazbeneskole.sabirnica.hr/

Link za uplatnicu koju je potrebno uplatiti odmah po ispunjavanju Upisnice

https://glazbeneskole.sabirnica.hr/media/uplatnica_2022_2023.pdf

 

 

Poštovani učenici i roditelji.

Završeno je ocjenjivanje učenika za upis u I. razred OGŠ Rudolfa Matza. Na prijamni ispit se prijavilo više od 130 kandidata dok je Plan upisa za šk.god. 2022/23. oko 80-tak učenika. Taj broj varira, budući osnovno glazbeno školovanje nije obvezno.

Rezultati se nalaze u privitku.

Kao što znate, učenici su mogli odabrati glavni instrument koji žele svirati te alternativni ukoliko zbog velikog broja prijavljenih ne bi ušli u kvotu za upis. Nažalost, neki su zadovoljili prijamni ispit ali ne mogu upisati niti jedan od odabranih instrumenta, jer imaju manje bodova. Takvim učenicima ćemo omogućiti učenje nekog instrumenta na kojem još ima mjesta za upis. No i takvih mjesta je jako malo. Onima koji nisu zadovoljili uvjete prijamnog ispita želimo više sreće nagodinu.

Na nekim instrumentima je jako velika konkurencija pa tako klavir kao glavni ili alternativni instrument žele učiti preko 80 učenika, gitaru preko 60, a violinu preko 40, itd.

11. lipnja 2022. godine u Parku Kate Šoljić u 10:30 sati će se održati koncert učenika naše glazbene škole.

Koncert je organiziran u sklopu događanja "Pongračevo se budi" koji organizira MO Pongračevo.

Program koncerta je u privitku.

Svi ste pozvani.

Privitci:
Download this file (2021-22, Projekt Pongracevo se budi - 2022-06-11 koncert u Parku Kate Soljic.pdf)Pongračevo se budi[ ]706 kB

 

Dragi učenici, roditelji i svi ljubitelji glazbe,

pozivamo vas na koncerte povodom Dana Glazbene škole Rudolfa Matza. Pripremili smo program od ukupno tri koncerta, dva s nastupima naših učenika, a jedan koncert izvest će naši vrijedni profesori.

Najavu koncerata i program pogledajte u privitku.

Veselimo se vašem dolasku!