Novosti

Poštovani roditelji i učenici!

Obzirom da je u sustavu vidljivo da se neki učenici još nisu prijavili u sustav GOOGLE CLASSROOM u privitku su kodovi za pristup virtualnim učionicama SOLFEGGIA.

Vrlo važno je da svi učenici čim prije pristupe virtualnim učionicama i jave se svojim učiteljima kako predmetnom tako i učitelju solfeggia, odnosno zbora ili orkestra, kako bi nastava mogla teći.

 

Poštovani roditelji,

obzirom na novonastalu situaciju te nemogućnosti slanja uplatnica za plaćanje participacije A i B za 3 i 4 mjesec na dosadašnji način molim vas da istu podmirite na način – upotrijebite podatke od siječnja i veljače (samo promijenite za koji mjesec plaćate). Iznosi su – isti.

Naime, participacija za OGŠ Rudolfa Matza iznosi 1300,00 kn godišnje (A participacija) a ukoliko učenik koristi školski instrument onda još 700,00 kn (B participacija). Roditelji su dobili mogućnost plaćanja obročno na sljedeći način:

 

 

  1. ukoliko ne koriste školski instrument – pet uplatnica x 240,00 kn + 100,00 kn na početku prilikom upisa – za cijelu školsku godinu
  2. ukoliko koriste školski instrument – osnovnu participaciju pod a) + pet uplatnica x 140,00 kn – za cijelu školsku godinu

Obratite pažnju da uplatu izvršite na novi žiro račun Škole i to na IBAN:

HR 77 240 2006 1100 942531 u ERSTE&STEIRMARKISCHE BANK d.d.

Zahvaljujem na razumijevanju!

 

Ravnatelj OGŠ Rudolfa Matza

Ivica Ivanović, prof.

Poštovani učenici i roditelji!

Vlada je 13. ožujka 2020. godine, održala telefonsku sjednicu na kojoj je donijela

Odluku o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu.

Naime, u uvjetima proglašene epidemije na području Republike Hrvatske, Vlada Republike Hrvatske obustavlja izvođenje nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama, kao i redovni rad vezan uz prijam djece u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja.

To znači da OGŠ Rudolfa Matza, u ovim turbulentnim vremenima, privremeno prelazi na izvođenje nastave na daljinu.

Svjesni smo da se moramo prilagoditi, ali to nije moguće bez vaše suradnje.

Nastava će se odvijati na Google platformi - classroom, ali sa domenom @skole.hr. Da bi radila morate ju aktivirati. Postupak je u privitku.

Svi učenici imaju mail @skole.hr. Za one koji ju još nisu dobili trebju se obratiti klasičnoj osnovnoj školi. To se službeno zove Podaci o elektroničkom identitetu sustava HUSO. Bez obzira da li škole imaju e-Dnevnik vam to moraju dati.

Za izvođenje nastave na daljinu, upućujemo roditelje da se jave predmetnim profesorima za detaljnije upute. Od svojih učitelja ćete dobiti kodove za pristup u virtualne učionice kako glavnog predmeta (instrument) tako i grupne nastave (solfeggio, zbor, orkestar).

Molim da se prijavite čim prije kako bi nastava mogla početi. Način prijave i kreiranja računa se nalazi u dokumentima u privitku.

Svima želimo puno uspjeha sa željom da ostanete zdravi.

Za izvođenje nastave na daljinu, upućujemo roditelje da se jave predmetnim profesorima za detaljnije upute.

U privitku pročitajte preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezane za prevenciju bolesti uzrokovane virusom SARS-COV-2.

Privitci:
Download this file (Plakat B1 - COVID-19.pdf)Plakat B1 - COVID-19.pdf[ ]1210 kB

Dragi učenici i roditelji,

Osnovna glazbena škola Rudolfa Matza s redovnom nastavom u drugom polugodištu u školskoj godini 2019./2020. započinje dana 13. siječnja 2020.g.

Svima želimo ugodne praznike!