Novosti

Poštovani učenici i roditelji!

U ponedjeljak, 04. rujna počinje nova školska godina.

Slijedom toga nekoliko važnih obavijesti:

 1. 04. rujna je dogovaranje rasporeda sa učiteljima glavnog predmeta u 09:00 ili 17:00 sati, ovisno o turnusu djeteta u osnovnoj općeobrazovnoj školi. Posebno se to odnosi na nove učenike prvi put upisane u glazbenu školu, kako bi upoznali svoje učitelje i mjesto gdje će naučiti svirati odabrani instrument.
 2. Prilikom susreta sa učiteljima, molim roditelje da pripreme sve obveze svoje djece (u OŠ ili neke izvan nastavne ili izvan školske aktivnosti) kako bi im učitelji mogli složiti najprikladniji raspored.
 3. "Stari učenici" također dolaze na dogovaranje rasporeda ukoliko se nisu već prethodno čuli sa svojim učiteljima i dostavili im svoj raspored obveza.
 4. Raspored nastave i školskih praznika je isti kao i u osnovnoj općeobrazovnoj školi s razlikom da se učenici upisuju svake godine u novi razred.
 5. 04. rujna nema nastave instrumenta, solfeggia i zbora. Nastava počinje od 05. rujna.
 6. Popis učenika 1. razreda sa imenima dodijeljenih profesora biti će izvješen na oglasnoj ploči škole.
 7. Ukoliko netko od učenika nije na popisu neka se javi pročelniku odjela i to:
 • Pročelnik Odjela klavira – mr.art. Dino Kalebota, prof. - učionica br. 2 - Selska cesta 114 prizemlje
 • Pročelnik Odjela puhača i harmonike – Nikola Hrković, prof.- učionica br. 15 - Selska cesta 112 prizemlje (ulaz iz dvorišta)
 • Pročelnica Odjela gudača i gitare – Marija Novosel, prof.- učionica br. 10 - Selska cesta 114 kat
 1. Učenici III. – VI. razreda imaju osim glavnog predmeta (instrument) i solfeggia i skupno muziciranje. To je harmonikaški orkestar (učenici harmonike), gudački orkestar (učenici violine i violončela), puhački orkestar (učenici flaute, klarineta, trube i saksofona) te zbor (svi ostali).
 2. Učenici III. razreda koji će pohađati nastavu zbora, obavijest o terminu zbora i audiciji dobit će od svojih učitelja solfeggia.
 3. Raspored korepeticije biti će naknadno izvješen.

Svim učenicima želimo uspješan početak nove školske godine.