Novosti

Poštovani učenici i roditelji!

Prilikom upisa roditelj/skrbnik ispunjava Upisnicu za sljedeću školsku godinu te potpisuje Ugovor o participaciji za 2018/19 i privolu (Obavijest o obradi osobnih podataka).

Podjela svjedodžbi na dan upisa biti će kod razrednika pojedinog razreda prema rasporedu izvješenom na oglasnoj ploči Škole.

Sve dokumente potrebne za upis možete pronaći u prilogu.

Prijamni ispiti su se odvijali od 28. - 30. svibnja 2018. godine.

Ostvarene rezultate možete pogledati u privitku ovog teksta. Na kraju su upute i popis učenika koji su zadovoljili uvjete prijamnog ispita, ali se ne mogu upisati na željeni instrument temeljem Pravilnika o prijamnim ispitima već imaju mogućnost učiti jedan od instrumenata koji su na popisu.

Molimo roditelje / staratelje da se pridržavaju naputaka za upis u I. razred (zadnja stranica). Prijavnicu za I.r. možete dobiti u tajništvu prilikom upisa ili ju donijeti ispunjenu na upis.

Zahvaljujemo na velikom interesu, uz žaljenje da će velik broj djece zbog ograničenog broja upisa ostati neupisan.

 

Kao što to već tradicionalno svake godine naša škola čini pred kraj školske godine, 21.-24. svibnja u prekrasnim prostorima Hrvatskog glazbenog zavoda i u Dvorani Rudolfa Matza, naši vrijedni učenici i njihovi učitelji održat će čak 4 koncerta:

 

KONCERT UČENIKA, 21. svibnja 2018. god. u 19 sati - DVORANA RUDOLFA MATZA, Selska cesta 114

KONCERT UČENIKA, 22. svibnja 2018. god. u 17 sati - MALA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6

KONCERT UČITELJA, 23.svibnja 2018. god. u 20 sati - VELIKA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6

KONCERT UČENIKA, 24. svibnja 2018. god. u 20 sati - VELIKA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6

 

Detaljan program koncerata nalazi se u privitku.

Ulaz na sve koncerte je slobodan!

 

Ne sumnjamo da će i ove godine razina glazbenog užitka biti na visokom nivou te s nestrpljenjem očekujemo nadolazeći tjedan!

Osnovna glazbena škola Rudolfa Matza upisuje nove učenike za iduću školsku godinu u kojoj će učenici moći odabrati glazbeno školovanje na čak 9 instrumenata. Uz nastavu instrumenta, koja se odvija individualno s učiteljem 2 puta tjedno po 30 ili 45 minuta, ovisno o razredu koji pohađa, svaki učenik polazi i nastavu solfeggia koja se odvija u grupi u trajanju 2 puta tjedno po 45 minuta. U trećem razredu učenici dobivaju predmet skupno muziciranje (orkestar ili zbor). Nakon završene osnovne glazbene škole, svaki učenik ima mogućnost nastaviti svoje glazbeno obrazovanje u srednjoj glazbenoj školi u trajanju od 4 godine. Za dodatne informacije kliknite na poveznicu ovdje.

Glavni koncerti povodom Dana škole će se održati

KONCERT UČENIKA, 22. svibnja 2018. god. - MALA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6 u 17:00 sati

KONCERT UČITELJA, 23.svibnja 2018. god. - VELIKA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6 u 20:00 sati

KONCERT UČENIKA, 24. svibnja 2018. god. - VELIKA DVORANA HRVATSKOG GLAZBENOG ZAVODA, Gundulićeva 6 u 20:00 sati