Dokumenti škole

Poštovani učenici i roditelji.

Završeno je ocjenjivanje učenika za upis u I. razred OGŠ Rudolfa Matza. Na prijamni ispit se prijavilo skoro 120 kandidata dok je Plan upisa za šk.god. 2024./2025. 77 učenika.

Upute za ispunjavanje možete pronaći u privitku. Temeljito ih proučite.

Rok za pravilno ispunjavanje prijavnice je zaključno sa 10. lipnja 2024. godine u 12:00 sati.

Za učenike koji do tog roka ne budu ispunili prijavnicu i podmirili troškove 1. dijela participacije smatrat će se da su odustali od upisa. U tom slučaju se upisuju učenici koji su na listi čekanja o čemu će biti obaviješteni.

Nije potrebno zvati telefonski školu ili slati mailove i provjeravati da li je upisnica pravilno zaprimljena. Ukoliko se vidi da nešto nije odrađeno kako treba - kontaktirat ćemo vas. Zovite samo ako nešto ne radi.

Primjer uplatnice za 1. dio participacije koji je potrebno uplatiti prilikom upisa se nalazi u privitku. Obavezno pod "Opis plaćanja" upisati ime učenika za kojeg se plaća participacije (umjesto ime i prezime).

Rezultati prijamnog ispita nalaze se u privitku.

Kao što znate, učenici su mogli odabrati glavni instrument koji žele svirati te alternativni ukoliko zbog velikog broja prijavljenih ne bi ušli u kvotu za upis. Nažalost, neki su zadovoljili prijamni ispit, ali ne mogu upisati niti jedan od odabranih instrumenta, jer imaju manje bodova. Takvim učenicima ćemo omogućiti učenje nekog instrumenta na kojem još ima mjesta za upis. No i takvih mjesta je jako malo.

Onima koji nisu zadovoljili uvjete prijamnog ispita želimo više sreće nagodinu.

Link za pristup stranici (za provjeru ID-a) je

KLIKNI OVDJE